Últimas noticias

Aposta Jove celebra la seua XV Escola de Joventut

Els 13 i 14 de Maig Aposta Jove ha dut a terme la seua XV edició de l’Escola de Joventut, enguany amb el lema “Connecta amb la terra”. 30 joves menors de 35 anys i procedents dels diferents sectors d’UGT PV s’han reunit durant un dia i mig a la Masia Rural Molino Galán d’Alborache per a rebre formació, amb tallers, dinàmiques i xerrades que giraven en torn al medi ambient i la desconnexió digital.  L’acte d’inauguració va tindre lloc el dilluns 13, en el que van participar Javier Maqueda, secretari general d’UGT PV a València Sud i Interior; Marc Moliner, membre de la Coordinadora d’Aposta Jove i Ismael Sáez, secretari general del sindicat qui va assenyalar la importància d’incorporar

Leer más »

UGT Paterna acoge un curso de Iniciación Digital

Este jueves 25 de abril, Aposta Jove junto con UGT Horta Nord, Camp de Túria y Camp de Morvedre; y la Unión de Jubilados y Pensionistas de UGT PV, han realizado el curso de iniciación digital dirigido a personas mayores. Actualmente la mayor parte de los trámites, tanto administrativos como cotidianos, se tienen que hacer de forma online y es importante que todos y todas podamos realizarlos con autonomía, incluyendo a nuestros mayores. Por eso este primer curso, realizado en la sede de UGT Paterna, se ha enfocado en la obtención de conocimientos y habilidades básicas para poder empezar a dar esos primeros pasos en el desarrollo de su vida diaria.

Leer más »

XV Escola de Joventut: Connecta amb la Terra

Els pròxims 13 i 14 de Maig, Aposta Jove, l’organització juvenil d’UGT PV que reunix els afiliats i afiliades menors de 35 anys, realitzarà en la Masia Rural Molino Galán d’Alborache, la seua  XV edició de l’Escola de Joventut, que enguany i sota el títol “Connecta amb la terra”, va estar enguany enfocada al medi ambient i desconnexió digital. Temes molt presents i que plantegen multitud de reptes. L’acte d’inauguració tindrà lloc el dia 13 a les 11.00. Després del mateix es duran a terme diferents taules i activitats que culminaran amb la clausura que tindrà lloc el 14 de maig i que comptarà amb Eduardo Magaldi, Portaveu de RUGE Confederal; i de Rocío Barbeito, Portaveu d’Aposta Jove.

Leer más »
Scroll al inicio